הקפאת עוברים- מכבי זהב

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 11:29 | מאת: יעל

עברתי טיפולי הפרייה +איקסי נולדו לי תאומות מ-2 ביציות שנשאבו כך שלא נותרו לי מוקפאים. היות ואני בת 35 וחצי הייתי רוצה לעבור שוב את התהליך ללא החזרה אלא רק לשימור העוברים שאוכל להשתמש בהם בעתיד. האם דבר זה אפשרי? או שאני חייבת לעשות החזרת טריים על מנת שיקפיאו לי את השאר? תודה

29/11/2012 | 08:22 | מאת: ד"ר משה רויבורט

זה בהחלט אפשרי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר