שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/11/2012 | 10:46 | מאת: א

שלום בזמן מחזור אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה, בעיקר בבקרים. לאחר עשיית צרכים (וגם זה מלווה בכאבים) הכאבים פוחתים. לאחרונה שמתי לב שיש לי הפרשות דמיות בצואה רק בזמן המחזור. האם זה תקין? יכול להיות שזה קשור לסיבה שאנחנו לא מצליחים להיכנס להריון ב 9 חודשים האחרונים? תודה

23/11/2012 | 11:34 | מאת: ד"ר משה רויבורט

התופעות שאת מתארת מחשידות לאנדומטריוזיס/אדנומיוזיס. ממליץ לגשת להיבדק.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר