פענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/11/2012 | 15:03 | מאת: שרון

שלום רב,זו בדיקת הזרע של בעלי. מבקשת לדעת עד כמה הבעיה חמורה ומה ניתן לעשות כדי לפתור זאת ? תודה! צבע: צהבהב צמיגות: נורמל ph: נורמל נפח: 0.7 ריכוז: 24 מליון למ"ל תנועה: 38% סוג תנועה: פרוגרסיבית - 33% מקומית - 5% ללא תנועה - 62% ליקויציטים: 0 מ"ל אגלוטינציה: שלילית Total motile count ששה (6) מליון בדיקת מבנה לפי who: תאים תקינים: 2% פתולוגית ראש: 77% פתולוגית זנב: 21%

21/11/2012 | 15:24 | מאת: ד"ר משה רויבורט

נפח הזרע היה נמוך וכתוצאה מכך הכמות הכוללת של תאי הזרע נמוכה. האם היה קושי באיסוף כל נוזל הזרע? בכל מקרה מומלץ לחזור על הבדיקה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר