שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/11/2012 | 11:26 | מאת: אור

ד"ר שלום! בחודש הקודם לאחר הביוץ אמרו לי שיש לי שחלה שמאלית מוגדלת וגופיף צהוב מדמם- ושזה אמור לעבור לבד. השבוע ביום ה-12 לווסת ביצעתי מעקב זקיקים ואמרו לי שמצד שמאל יש החזר נוזלי עכור בגודל 23 מ"מ. היום אני ביום ה15 לווסת ולא היה באפשרותי לבצע אולטראסאונד נוסף בכדי לדעת אם היה ביוץ או לא. האם יש חשש באופן כללי בהקשר לביוץ ובלעדיו לקיים יחסים כשיש ממצא כזה בצד השמאלי? האם קיום יחסים יכול לפגוע? אשמח לקבל את תשובתך תודה רבה!

21/11/2012 | 11:57 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קרוב לוודאי שהממצא העכור שאת מתארת הוא הגופיף הצהוב.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר