שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/11/2012 | 10:52 | מאת: לילי

שלום רב, רציתי לשאולך 1. האם צפוי כאב בהחזרה אם יש לי זווית איפשהו בפנים :-) ובהזרעות השתמשו במרחיב כי לא הצליחו להחדיר את הקטטר ישר.החזרה בכלל דומה להזרעה מבחינת התחושה? 2. האם החזרה מבוצעת גם בחדר ניתוח כמו שאיבה וצריך ללבוש חלוק, לקבל אינפוזיה וכו'? 3.כמה ימים אחרי השאיבה יש לי קצת דימום כמו דימום טרום ווסתי זה בסדר או שזה דורש התייחסות?

13/11/2012 | 14:56 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הפעולה אינה מבתצעת בחדר ניתוח ואינה מצריכה מתן עירוי. יתכנו כאב או אי נוחות קלה בזמן החזרת העוברים. כיוון שהפעולה נעשית בד"כ תחת אולטראסאונד - מהלך הפעולה צפוי להיות פשוט יותר מאשר הזרעה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר