בדיקות דם גנטיות ופריחה בעור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/11/2012 | 08:37 | מאת: דנה

היי, יש לי תור ביום חמישי לבדיקות דם גנטיות לפני הריון. אתמול הופיעו לי סימני פריחה או גירוי כלשהו - על יד אחת יותר ועל היד השנייה פחות (לדעתי כתוצאה ממגע עם איפור שפג תוקפו). השאלה שלי היא האם להמתין שזה יעבור לבד? במידה ואפנה לרופא עור ואקבל משחה כלשהי, האם הדבר יופיע בבדיקות הדם ויבלבל? האם כדאי להמתין ולא לגשת לרופא עור אלא אחרי בדיקת הדם? תודה, דנה

11/11/2012 | 09:08 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין כל מניעה לעשות את הבדיקות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר