בדיקת ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/06/2011 | 16:14 | מאת: keren

שלום. אני ובעלי מנסים להכנס להריון. יש לי מחזור סדיר כל 28 יום. בחודש שעבר אחרי נסיון קיבלתי את המחזור באיחור של שלושה ימים. המחזור היה קצר וחלש מהרגיל. החודש, החלטתי להעזר בבדיקת ביוץ ביתית. התחלתי את הבדיקה ביום ה -12 מתחילת המחזור והבדיקה הראתה תוצאה חיובית. מאז עברו 7 ימים, בכל יום חזרתי על הבדיקה הביתית שהראתה תמיד תוצאה חיובית. על מה זה מעיד? ואיך ניתן לחשב את יום הביוץ בעזרת בדיקה שנותנת תוצאה חיובית במשך שבוע? אשמח לקבל תשובה בנושא. תודה, קרן.

13/06/2011 | 18:11 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מאוד יתכן שרמת הורמון ה-LH מוגברת באופן קבוע, ועל כן בדיקת הביוץ היתה גבוהה במשך כמה ימים. ממליץ לבצע מעקב זקיקים על מנת לוודא שקיימת התפתחות של זקיק לקראת ביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר