תוצאות בדיקת ספירת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/10/2020 | 16:18 | מאת: הורה

בספירת זרע שקיבלנו, זו שורת הסיכום.. הכל נראה נורמל, מלבד השורה הראשונה שאני לא מצליח להבין מה אומרת. אשמח להסבר והאם מספיק להתייחס רק לסיכום? Test Comments Summary Original Sample WBC ++ Summary OS Conc Normal Summary OS Motility Normal Summary OS Morphology Normal

שלום רב בכל מעבדה האופן שבה ניתנות התשובות אינו זהה. נשמח לעזור לך באם תרצה לעשות בדיקה נוספת אצלינו במעבדות ד"ר יונה ברק. טלפון 0549041904 כמו כן, זה באמת קצת מרגיע אם התשובה בכללותה שהפרמטרים הם בגבולות הנורמה. אבל ממליצה לגשת לרופא ושיבדוק את התשובה לפרטיה בברכה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר