כמה שאלות בבקשה........

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/11/2019 | 17:20 | מאת: מיכל

שלום וערב טוב א. האם אחרי ווסת יש סיכוי שישאר זרע בנרתיק/צוואר הרחם/רחם?? ב. כמה זמן זרע חי? ואיפה הוא מחכה? במידה ויש ביוץ כמה ימים אחרי קיום היחסים. תודה

הזרע עושה את דרכו מהנרתיק, אל צואר הרחם, הרחם והחצוצרות, שם מתרחשת ההפריה. הוא מסוגל לחכות שם לביצית כ-48 ש. תלוי כמובן במצבה של האישה . כלומר באיזה שלה במחזור היא נמצאת.כמובן שבזמן מסביב לביוץ יש סיכוי טוב יותר שהזרע יגיע לחצוצרות ותתרחש הפריה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר