חדירה של זרע לביצית.......

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/09/2019 | 10:13 | מאת: לי

שלום רב, האם יש דבר כזה שביצית "דוחה" זרע? זאת אומרת הזרע לא מצליח לחדור לביצית ביחסי מין. בדיקת הזרע של בעלי תקינה חוץ מבעיה מורפולוגית קטנה שהרופא לא יחס לה חשיבות- האם בכל זאת תיתכן בעיה של חדירת הזרע לביצית? תודה ושבת שלום

שנה טובה ופוריה לי יש מצבים בהם ניתן למצוא נוגדנים , בריר צואר בעיקר, לזרע. מצב כזה הוא פתיר וניתן ע"י שטיפת הזרע והזרעה ישירות לרחם להתגבר עליו. לגבי מורפולוגיה, במידה וצריך, תמיד תוכלי לפנות אלינו לאבחון/מיון תאי זרע בהגדלה של X6000. מאחלת לך בהצלחה בשורות טובות ד"ר יונה ברק לטלפון: 054-904-1-904 גם למייל : [email protected]

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר