מיקרו טסה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

31/08/2019 | 00:55 | מאת: נטלי

שלום ד"ר, אשמח לדעת איזה מנתחים מומלצים לביצוע מיקרו טסה? בעלי ניסיון וטובים תודה רבה!

שלום נטלי היקרה קיימים בארץ מספר רופאים בעלי נסיון רב בנושא. מסיבות אתיות מובנות אנו איננו נוהגים להמליץ על רופא זה או אחר. מציעה לך להעזר ברופא הפריון שלך שידריך אותך. אנו מעבדה, תמיד לרשותך בכל שאלה ועניין הקשורים לחלק היותר מדעי מעשי של הזרע (למשל איכות זרע לאחר המיקרוטסה). נשמח לעזור. בברכה ד"ר יונה ברק

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר