תוצאות בדיקה זרע ....

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/08/2019 | 20:31 | מאת: אגבאריה אמל

בעלי עשה בדיקת זרע בסיכום כתוב ריכוז תאי זרע נמוך מהנורמה של who שיעור התנועתיות נמוך מהנורמה של who לא נצפו תאי זרע בעלי ראש , צוואר וזנב תקינים ** בבדיקת הזרע נצפה מיעוט יחסי של תאי זרע וכן לא נצפו של תאים תקנים , מה זה אומר שאן תאי זרע בעלי ראש צור וזנב תקינים , על אזי מחלה זה אומר , ויש טפול לזה ?

שלום אמל בדיקות זרע מיועדות בד"כ לרופא הפריון על מנת שיוכל לתת לכם מענה אופטימלי להשגת ההריון המיוחל. ברפואת הפריון קיימות שיטות רבות על מנת לעזור לזוג בכניסה להריון, גם כאשר נתוני הזרע אינם אופטימליים כפי שתארת.ובודאי שאין זה בהכרח מעיד על מחלה כלשהי. אנא חזרו עם התוצאות לרופא - ותתיעצו איתו. בהצלחה רבה, ובשורות טובות

בנוסף, כמובן שקיימות גם בדיקות זרע מתקדמות יותר, וכמו כן ניתן למשל למיין את תאי הזרע בהגדלה של כ6000X ולנסות ולבחור את תאי הזרע בעלי הסיכוי הטוב ביותר להשגת עובר בר קיימא. שיטה זו קרויה :מיון תאי זרע בהגלה או IMSI

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר