בבקשה בירור לבדיקת הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/08/2019 | 08:57 | מאת: זרע

בוקר טוב בעלי עשה בדיקת זרע התוצאות היו ככה , נפח 2.5 ריכוז 0.7*10^6 מספר תאי זרע 1.75*10^6 בתנועה 0.5*10^6 במ״ל (70%) בוג תנועה 4.5 ph8 פתולוגיות ראש תאי זרע 84% פתולוגיות MIDPIECE 10% פתולוגיות זנב 6% למרות שזמן הבדיקה נעשה אחרי שעה ועשר דקות מהזמן שקבלו את הזרע , ובעלי שכח את הזרע באוטו , האם זה מפריע לתוצאות הבדיקה ?? ומה הבדיקה אומרת כי גם כתוב שלא נצפו תאי זרע בעלי ראש ,צואר וזנב תקינים

שלום רב הנתונים שהצבעת עליהם מראים בדגימה הספציפית שנבדקה על מיעוט זרע. כאשר הזרע נשכח באוטו בימים חמים אלו בודאי שזה יכול להשפיע במיוחד על נתוני התנועתיות. ככלל כאשר נתוני הזרע מעידים על ערכים קיצוניים, כדאי לערוך בדיקת זרע נוספת , על פי הוראות המעבדה, בהתייעצות עם הרופא לגבי התזמון (כלומר כמה זמן לחכות מהבדיקה הקודמת) לגבי המקרה הספציפי הכזה הכי נכון לעשות בדיקת זרע נוספת לפי הנחיות המעבדה. התייעצי עם הרופא שלך ותקבלו הפניה לבדיקה חוזרת. בהצלחה ובשורות טובות ד"ר יונה ברק

19/08/2019 | 11:00 | מאת: אגבאריה אמל

תודה על התשובה . מה זה אומר שלא נצפו תאי זרע בעלי ראש צואר וזנב תקינים , אזי בעיה יש לו ? ויש טפול לזה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר