הפניה לבדיקות מעבדה לאחר ירידה בטסטסטרון, עייפות,תפקוד מיני ירוד

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/08/2019 | 23:20 | מאת: נדב

שלום רב, האם הבדיקות הבאות מספקות על מנת להגיע לאנדוקרינולוג ולזהות האם קיימת בעיה בהיפופיזה/ מתן טסטסטרון חיצוני? אלו הבדיקות אליהן נשלחתי ע"י רופא המשפחה: Estradioal Test total Test free Tsh Lh Fsh Prolactin Cortisol Igf-1 Growth hormone T4 - free Sperm analysis

נדב שלום צר לי לשמוע על בעייתך. למרות שזהו פורום לפוריות הגבר, הייתי מציעה לך לעשות את הבדיקות הללו כפי שנקבעו ע"י הרופא המטפל שלך. והיה והאנדוקרינולוג ירצה בדיקות נוספות, הוא ישלח אותך. בהצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר