בדיקת זרע פיענוח בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

29/07/2019 | 11:40 | מאת: לאוניד

שלום, בבקשה פענוח של הבדיקה, תודה

שלום רב לאוניד בשאלתך לא היה קובץ מצורף. באשר לפענוח - בכל מעבדה יש ערכי נורמה המופיעים בצד כל פרמטר שנבדק. אתה יכול להשוות את התוצאות שלך לערכים אלו. בכל מקרה, כפי שכבר ציינתי בעבר, חשוב מאוד לחזור עם התשובה לרופא במיוחד בטיפולי פיריון, שכן תוצאות בדיקות הזרע נותנות לרופא כלי נוסף במהלך תהליך הבירור - להחליט מהו הטיפול האופטימלי לזוג. שבת שלום ד"ר יונה ברק

לא הופיע כל בדיקה. אבל כפי שאני ציינתי מספר פעמים בתשובות, הכי חשוב זה לחזור לרופא עם הנתונים כדי שיוכל להתחשב בהם להמשך הטיפול

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר