עיכוב מחזור בכמה ימים גלולות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/07/2019 | 20:50 | מאת: שואלת שאלה

היי אני לוקחת גלולות יאז אני רוצה לדחות את המחזור רק בכמה ימים ולא בחיבור שתי חפיסות ברצף. האם אני יכולה במקום הגלולות הלבנות לקחת בהמשך עוד 4 ורודות ואז להתחיל 4 לבנות/חבילה חדשה? או שפשוט לקחת את הכמה גלולות הנוספות ואז לחכות ליום הראשון של המחזור ולהתחיל בחפיסה חדשה?

שלום רב עליך לפנות בשאלה זו לרופא/ה המטפל/ת. שבת שלום

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר