תוצאות - בדיקת זרע בפעם השניה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/07/2019 | 14:11 | מאת: חסוי

בן 23 לאחר ביצוע בדיקת זרע בפעם השניה. לפני כשלוש שנים ביצעתי את הבדיקה בפעם הראשונה והבדיקה הראתה כי התנועתיות היא 50% והמורפולוגיה 0. אתמול ביצעתי שוב את אותה הבדיקה ואלה התוצאות . הן מצורפות בקובץ התמונה. האם יש מקום לדאגה ?

שלום רב כפי שכבר ציינתי בעבר בדיקות זרע מיועדות בד"כ לרופא הפריון על מנת שיוכל לתת לכם מענה אופטימלי להשגת ההריון המיוחל. לגבי מורפולוגיה 0%: בדיקות המורפולוגיה הרוטיניות נעשות על 100-200 תאי זרע שעברו צביעה, ונבדקו בהגדלה שלX100. תאי זרע אלו כבר לא ניתן כמובן, להשתמש בהם לצורך הפריה. על מנת לקבל תשובה מדוייקת - כלומר האם ניתן למצוא בזרמה תאי זרע תקינים מורפולוגית , בתנועה שיגדילו את הסיכוי להריון? הייתי ממליצה על בדיקת אבחון מורפולוגי בהגדלה (X6000ויותר), שיתן מידע האם ניתן לבחור תאי זרע עם מורפולוגיה תקינה ביום שאיבת הביציות, על מנת להגדיל את הסיכוי להריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר