פיענוח בדיקת זרע...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

04/07/2019 | 20:59 | מאת: אלכסנדרה

שלום, בעלי עשה בדיקת זרע, ואנחנו לא מצליחים להבין את התוצאות.. אני בלחץ כי לפי מה שהבנתי התוצאות לא ככ טובות.. בבקשה תעזרו לנו להבין

אלכסנדרה שלום רב בדיקות זרע מיועדות בד"כ לרופא הפריון על מנת שיוכל לתת לכם מענה אופטימלי להשגת ההריון המיוחל. אנא חזרו עם התוצאות לרופא - ותתיעצו איתו. בהצלחה רבה, ובשורות טובות

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר