בדיקת זרע וסיסטיק פיברוזיס

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/02/2019 | 12:47 | מאת: אבנר

שלום בבדיקת זרע שעשיתי פעמיים יצא שאין זרע בכלל 0 בהכל האורולוג ביקש שאלך לעשות בדיקה לcf ויצאתי נשא של הגן רציתי לברר מה זה אומר? האם הסיבה לכך שאין זרעים בבדיקה היא בגלל הגן ? האם בעזרת טיפולים כן יהיה ניתן להוציא זרעים? אני קצת בערפל בעניין ורציתי לברר לעומק לא הבנתי כל כך.. תודה רבה

11/02/2019 | 14:47 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

שלום אבנר, זוהי שאלה שלא ניתן לענות עליה במסגרת פורום זה, כדאי לבוא להתייעץ עם המומחים במרכז ברטוב כדי להגיע יחד לפתרון האידאלי

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר