בדיקת ספירת זרע - מורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/12/2018 | 12:38 | מאת: דביר

שלום, תוצאות הבדיקה במורפולוגיה הם 1 אחוז, מה זה אומר ? האם ניתן יהיה להיכנס להיריון ? בדרך טבעית/לא טבעית ? מה הסיכויים ? תודה

18/12/2018 | 13:46 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

שלום דביר, מורפולוגיה= מבנה תא הזרע, משפיע רבות על הכניסה להריון. תא בעל מבנה גרעין לא תקין יתקשה להפרות ביצית ולכן יהיה מאוד קשה להשיג הריון באופן טבעי. כדאי לבוא למרכז ברטוב ולבחון את הזרע במיקרוסקופ בהגדלה מאוד גדולה, פי 6000 ממיקרוסקופ רגיל. בעזרת הגדלה זו ניתן לראות בבירור את הפגמים של תאי הזרע ולאחר הבדיקה נחשוב יחד עם צוות המומחים על שיטות שונות לטיפול, עד ההריון המיוחל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר