חסרים בכרומוזום y - וחיפוש זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/08/2018 | 10:19 | מאת: מוטי

לאחר תוצאות אפסיות (או כמעט-כמעט אפסיות) של בדיקת זרע, נשלחנו לבדיקה גנטית, ותוצאותיה חריגות ולא פשוטות. ברצף AZFa - הכל בסדר (לא נשא). ברצף AZFb - חסר sy127 ו-sy134. ברצף AZFc - חסר sy254 ו-sy255. המליצו לנו על חיפוש ארוך, אבל האם יש בכלל סיכוי?... אנא היו לנו לעיניים...

08/10/2018 | 14:29 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

כדאי להגיע לפגישת ייעוץ במרכז ברטוב כדי שנוכל לעבור על כל התיק הרפואי במלואו. לא ניתן לספק תשובות בפורום זה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר