ערכי מדד בדיקת טסטוסטרון טוטאל חדש

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/08/2018 | 10:23 | מאת: נמרוד

עשית בעבר בדיקת טסטוסטרון בכללית, ערכים היו 6. שזה היה מתחת למינימום. מאז יוני נכנס מדד חדש centuar לבדיקה בכללית בריאות. במדד שציינתי. ויש לי 13 שזה באמצע לא מינמום לא מקסימום. מהו המדד החדש? ומה בפועל השינוי בהתאמה בין המדדים. כמה זה 13 במדד החדש לפי הישן? שאלה נוספת, האם הבדיקה שקיימת בארץ לזרע ערכה ביתית היא אמינה וניתן להסתמך עליה? יש ערכה בארץ שמומלצת כאמינה? רופא משפחה צסרב לתת בדיקת זרע.

08/10/2018 | 11:54 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

לגבי המדדים- צריך לשאול רופא מומחה בתחום. לגבי הערכה הביתית- איני מכיר את הערכה המדוברת. כדאי להגיע לבדיקה במרכז ברטוב, כאן יש את הניסיון והידע הנדרש לביצוע בדיקות שכאלו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר