מורפולוגיה והפלות- צירוף תוצאות בדיקת זרע ( מאיה מהשאלה הקודמת)

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

16/07/2018 | 14:10 | מאת: מצרפת בדיקות תוצאות זרע (מאיה מהשאלה הקודמת)

מצב תוצאות בדיקת הזרע Abstinence 4 days Apperance n Viscosity n pH 8.2 Volume 1.6 ml Concentration 71 mill/ ml Total count 113.6 million Motility 35 % Grade prog Vitality 60 % Morphology (by strict criteria) Normal 1 % Borderline*** (close to normal) 2 % Head defects 97 % Midpiece defects 9 % Tail defects 9 % Premature cells / W.B.C / mill/ml

08/10/2018 | 11:35 | מאת: פרופ' ברטוב המרכז המקיף לפוריות הגבר

לפי התוצאות יש רק אחוז אחד של תאים תקינים בדוגמא. מבנה לא תקין של תאי זרע אכן גורם להפלות חוזרות לפי המחקרים שנעשו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר