פוריות הזרע אחרי מוביפרפ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/02/2018 | 09:34 | מאת: אני

שלום בעלי עשה החודש בדיקת קולןונסקופיה ולקח כל מיני משלשלים וכדורים. מוביפרפ אנחנו מנסים להיכנס להיריון . האם זה יכול להשפיע שאיזה צורה על הזרע? האם יש צורך להימנע החחודש? תודה

26/02/2018 | 14:45 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

איני יודע מה הם אותן תרופות שבעלך השתמש. כדאי לשאול את הרופא המטפל ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר