דימום לא פוסק בחפיסה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/02/2018 | 07:05 | מאת: נועה

שלום, אני כ3 חודשים לאחר לידה התחלתי חפיסה ראשונה של מינס כשקיבלתי מחזור לפני שבועיים ואני עדין עם דימומים מוגזמים כמו של תחילת מחזור ... אני נוסעת לטיול בעוד יומיים והייתי שמחה לדעת אם יש דרך לעצור את הדימום ? להפסיק עם הגלולות יעזור ? או שיש דרך אחרת ... אודה לעזרה

19/02/2018 | 11:18 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום נועה, ראשית- מזל טוב! שנית- המקום המתאים להתייעצות זו הינו עם הרופא נשים המטפל בך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר