הפריית IVF לאחר מחלת חום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/01/2018 | 07:29 | מאת: דפני

אני בת 43, בעלי בן 45. נשואים + 2 (הריונות ספונטניים). מזה 3 שנים מנסים להרות. הוחלט על טיפול IVF. השאיבה אמורה להתקיים עוד כשבועיים. בשלושת הימים האחרונים בעלי היה חולה (צינון) אשר לווה בחום של 37.5-38 מעלות. שאלתי - האם הזרעים שלו נפגעו? האם כדאי לדחות את תהליך ההפריה במספר שבועות? טרם התחלתי לקחת את הזריקות. תודה יום נעים!

23/01/2018 | 15:08 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום תהליך ייצור הזרע נמשך כשלושה חודשים לכן חום ביום ההפריה לא ישנה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר