תוצאות בדיקת זרע פענוח מורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

16/11/2017 | 19:16 | מאת: צ.א

בעלי בן 36 עשה בדיקת זרע לאחרונה. רוצה לדעת אם תקינה. יש לציין שהוא עשה אותה בתנאים לא נוחים בבי"ח לא היה תא פרטי אלא בשירותים ציבוריים והיה לחוץ. האם יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה. בדיקה קודמת שעשה לפני זאת יצאה תקינה וטובה. לפי מה שקראתי בגוגל פענוח הבדיקה נראית טובה, לגבי מורפלוגיה רוצה לדעת אם תקין. תודה.

22/11/2017 | 13:13 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

לא צרפת את הבדיקה או נתת מידע על אחוז התאים התקינים מורפולוגית בדוגמא. בכל מקרה, המורפולוגיה אינה משתנה עקב צורת מתן הדגימה. השינוי היחיד שיכול להיות הוא בכמות ובנפח של הזרמה, ולכן באם יש בעיה כזו, כדאי לתת את הדגימה בבית, בנוחות, בכלי סטרילי ולהגיע למעבדה כשעה מזמן הנתינה. בהצלחה

23/11/2017 | 20:51 | מאת: צ.א.

כתבתי לך גם בפורום אחר עם תוצאות הבדיקה וענית לי שהמורפולגיה לא יכולה להשתנות אך בבדיקה שעשה לפני כשנה התוצאה היתה 9% מורפולוגיה. (כשהנורמל היה מ 7%) %head 65 neck 3.0% Tail 23% אז כן היה תקין לפי מה שאני מבינה לא?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר