הפנייה להפרייה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/09/2017 | 23:47 | מאת: עופר

שלום , לאחר בדיקת זרע שלישית התקבלו התוצאות הבאות. לאחר פגישה עם מומחה פריון קבע במהרה שעלינו להתחיל בהליך הפרייה. אני חושש מאוד ולא רוצה להעמיס את בת זוגתי בהורמונים ומה גם שהבעיה אצלי. האם זה הפתרון היחיד במצבי ?

25/09/2017 | 12:42 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום עופר, במרכז ברטוב לפוריות הגבר ניתן לטפל ואולי לשפר את המצב בעזרת רפואה משלימה כגון צמחי מרפא, דיקור סיני ועוד, אשר מותאמים ע"י מומחים מתחום זה של הפוריות ופריון הגבר בפרט. למידע בנושא אפשר לפנות אלינו בטלפון או להשאיר פרטים באתר של מרכז ברטוב.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר