המלצה חמה על הטיפול עפי פרופ' ברטוב

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/08/2017 | 02:06 | מאת: צחי(שם בדוי)

לאחר 4 שנות נסיון להרות ו-4 טיפולי ivf שלא צלחו(כולל הפלה ספונטנית) כאשר הוסבר לנו שהסיבה לאי הפריון אינה מוסברת, ערכתי בדיקה בהגדלה גדולה אצל ברטוב אשר מצא אצלי מיעוט זרעים באיכות טובה! ולכן עשינו הפריה בשיטת imsi וכעת אני חובק בן זכר. אני חייב לציין שהפרופ' שביצע את ההפרעה היה סקפטי באשר להצלחת השיטה, אבל עם עובדות לא מתווכחים!! תודה מקרב לב פרופ' ברטוב!!! אני הבטחתי שאם אצליח אסייע בהפצת השיטה שלך בכדי לגרום אושר לזוגות נוספים.

15/08/2017 | 14:43 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

תודה רבה על ההמלצה! אנחנו שמחים לקחת חלק בתהליך ולשמוע על עוד ועוד ילדים שנולדו בעזרתו. זה מחמם לנו את הלב ונותן לנו הרבה כוחות לעזור לעוד זוגות. תגדלו אותו בבריאות ונחת!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר