פרופסיה והשפעה על מין העובר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/07/2017 | 20:33 | מאת: יוסי

שלום רב, רציתי לברר: 1. האם שימוש ממושך בפרופסיה עשוי להשפיע על מין העובר? (מדגיש: מין העובר) 2. האם רצוי להפסיק שימוש בתרופה לפני כניסה להריון? אם כן כמה זמן לפני? תודה רבה.

06/08/2017 | 14:20 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום יוסי, יש הרבה מגבלות על תרופה זו ויהיה זה לא מקצועי לענות לך בפורום זה. עליך להיוועץ באורולוג מומחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר