עזרה פענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

09/05/2017 | 19:04 | מאת: יעל

שלום , אני (29) ובעלי (30) מנסים להכנס להריון כבר כמעט שנה ללא הצלחה . לאחרונה בעלי עשה בדיקת זרע. לפי הקריאה באינטרנט עושה רושם שמורפולוגיה שלו נמוכה. אשמח לעזרה בפענוח של הבדיקה. תודה רבה

10/05/2017 | 08:34 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום יעל. לא צורפה הבדיקה. כאשר ערכי המורפולוגיה נמוכים, ניתן לעשות בדיקה מקיפה לפוריות הגבר אשר מאבחנת את מבנה תא הזרע(המורפולוגיה) ונותנת לנו מידע יותר מקיף ומעמיק על האיכות של תאי הזרע. לאחר מכן תקבלו חוות דעת והמלצות להמשך הטיפול.

10/05/2017 | 13:07 | מאת: יעל

תודה רבה על התגובה , צירפתי את קובץ הבדיקה . אשמח רק אם תוכל לאשר לי שאכן המורפולוגיה נמוכה? בשביל לעשות בדיקה מקיפה יש צורך ללכת לרופא שמתמחה בפוריות הגבר ? תודה רבה

10/05/2017 | 13:50 | מאת: יעל

מצ"ב קובץ

01/06/2017 | 10:18 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום יעל, עדיין איני רואה קובץ מצורף. תוכלי לכתוב את הסעיף המלא המתייחס למורפולוגיה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר