כאבים כף רגל שמאל ומדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

26/10/2016 | 14:30 | מאת: ייעקב

בן 45 כאבים בכף רגל שמאל יותר מאשר ימין, בריא בד"כ משקל וגובה תקינים. כאבים בחיבור בין כף רגל לאצבעות וקושי ללכת יחף. אובחן אצל אורטופד מומחה כף רגל עם בעיה של "מטטרזלגיה משמאל עם סימני גירוי סיאטי משמאל.מטטרזלגיה 2-3 משמאל טינל על פני תעלה טרסאלית משמאל" זו האבחנה יחד עם הוראה לביצוע של מדרסים כם פד מטטרזלי בוצע מדרס גרפיט בהתאמה אישית כבר חודש אין שינוי בכלל. שאלות: 1.האם יש צורך לבצע צילום? רנטגן CT לכף הרגל? 2.הצעה רעיון נוסף תודה

מציע לפנות לאיש המדרסים , להסביר לו אם ישנה אי נוחות. אם הוא יזהה בעיה במדרסים הוא יבצע תיקון. אם לא מסתדר לאחר שלב זה - מציע להתייעץ עם אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי