קיפוזיס ומדרסים או בדיקה נוספת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

30/08/2016 | 20:46 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 26 מגיל 16 סובל מקיפוזיס. חודש שעבר הייתי אצל אורטופד כי החלטתי שצריך לטפל בעניין. יש לציין שמעולם זה לא הפריע לי חוץ מהבעיה האסתטית. הייתי מתאמן בחדר כושר ועובד בעבודה פיזית בלי בעיות או כאבים. בבדיקה אצל האורטופד הוא זיהה אצלי בנוסף פלטפוס. וההמצלות שלו היו מדרסים ולבוא אצלו לביקור בעוד 4 חודשים כמו כן נתן לעשות תרגיל אחד וזהו. מה שמפריע לי זה שלדעתי הוא טועה בכך שלא הפנה אותי לפיזותרפיה לפחות על מנת ללמוד עוד תרגילים וכו . מה דעתך?

יש מקום להפנות אותך ל PT . תוכל לבקש זאת גם מרופא המשפחה.

05/09/2016 | 06:59 | מאת: איתי

היי . תודה על התשובה אבל למה לבצע בדיקת pt? שנית לדעתך טיפול במדרסים מספיק?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי