יישור הלורדוזיס מבנה מנח וגובה חוליות שמור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

30/06/2016 | 15:27 | מאת: דניאל

שלום רב,שמי דניאל אשמח לקבל טיפים ותרגילים לעבוד עליהם בעכבות בעייה של כאבים בגב התחתון. מדובר ביישור הלורדוזיס היוצרות המרווח בין חולייתי L5-S1 ,L1-2 מבנה מנח וגובה חוליות שמור. מהם לדעתך הסיבות להיווצרות מצב זה? אני כבר 3 שבועות בלי פעילות גופנית בגלל הכאבים. אם יש לך טיפים ו או קישור לתרגילים שיכולים לעזור אשמח. תודה! נ.ב-האם אתה ממליץ במקרה שלי כירופרקט?

מציע לפנות לפיזיותרפיה. יש להם פורומים, ויותר טוב - טיפול פרטני או קבוצתי.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי