כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

09/06/2016 | 13:51 | מאת: סיגלית

מזה למעלה מחודשיים אני סובלת מכאבים באזור הצוואר בצד שמאל דבר שגורם לי כאב חד עם כל הפנייה של הראש שמאלה. נשלחתי לעשות צילום עמוד שדרה צווארי ולהלן התוצאות: הסיבה לביצוע הבדיקה ! כאבים קיפוזיס קלה בגובה C6-C5 . אנטרוליסטזיס קלה בגובה C5-C4 . סטייה קלה ימינה בגובה C5-C4 . דיסקופטיה וספונדילוזיס בולטת בגבהי C6-C5 ,C7-C6 . שינויים ניווניים במפרקים הפאצטליים, בולטים ב!D1-C7 וקלים ברוב הגבהים. שינויים ניווניים של מפרקים האונקו!וורטברליים בגבהים C5-C4 ועד C7-C6 . לסיכום: סטיות ושינויים ניווניים אני בת 67. מה עושים עם כאלה נתונים?

בע"ש הצווארי שלך ישנם שינויים ניווניים שחיקתיים. טיפול בכאבי צוואר , וללא קשר לתוצאות ה CT , כולל: תרופות , פיזיותרפיה , רפואה משלימה , כירופרקטיקה , כאפשרויות לקוו טיפולי ראשון. מציע לחזור לרופא ששלח אותך לבדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי