כאבי עקמת אחרי שפעת...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

04/04/2016 | 21:08 | מאת: יניב

אני בן 21 יש לי עקמת קלה בחזה שעד כה לא כאבה.לפני שבועיים החלמתי משפעת והתחילו לי כאבי שרירים בכל בחזה ובימים האחרונים כאבים מידי פעם גם בחזה בצד ימין בעקמת בעיקר. האם יתכן שהעקמת גדלה?יתכן שזה מהשפעת? תרגילי פיזיותרפיה יעילו בגיל הזה(לכאב או ישור). חוץ מאקמול איזה תרופות ניתן לקחת להקלה על הכאב?לפעמים יש לי קצת קשיי נשימה מאחרי השפעת. יש לגשת לרופא דחוף?(צילום לא מזמן ואקג תקין בדיקות דם תקינות)

מציע לגשת לרופא המשפחה. כדאי קודם לוודא שאין לך דלקת ריאות. בהמשך כדאי לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי