תיקון בלוק מכני במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/03/2016 | 00:59 | מאת: אור לוגסי

שלום, שמי אור, בן 27. בגיל 14 ריסקתי את מרפק יד שמאל, עברתי ניתוח עם החדרה של פלטינות לתקופת ההחלמה בלבד, הייתי תחילה עם סד ולאחר מכן עם גבס, סך הכל כשניים וחצי שבועות, בצילומי הרנטגן נאמר לי כי ישנו בלוק מכני ותהיה לי הגבלה בתנועה. ביצעתי פיזיותרפיה במשך כחודש חודשיים. טווח התנועה שהגעתי אליו (ותקף גם כיום) הוא בערך 80-165 מעלות (הערכה לפי העין). בכל מקרה, אני מנהל באופן נורמלי לחלוטין וכמעט ולא מרגיש את המגבלה, לעיתים נדירות בלבד. בכל מקרה קיים בי רצון מאוד מאוד גדול לתקן את המצב, וששתי הידיים יתפקדו בדיוק אותו הדבר. אז שאלתי אליך, האם קיים טיפול שיענה על רצוני?

אתה צריך לפנות לאורתופד העוסק בניתוחי מרפק ולהתייעץ איתו . דרוש לפחות צילום של המרפק , ובדיקה גופנית לצורך ההערכה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי