הסבר לתופעות ברגל בעקבות פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

21/03/2016 | 00:51 | מאת: אלון30

דר שלום רב , בן 30 , סובל מכאבי גב מרכזי ונימול בכף רגל שמאל שבא והולך , כמו כן כאבים שורפים ברגל הזאת ולפעמים חולשה וכאב קל שמתחיל מהישבן לאורך הרגל, נשלחתי לעשות MRI ראש שחזר תקין (ללא ממצאים בחומר הלבן וללא אפקט מסה) MRI עמוד שדרה צווארי תקין , בתוצאות כתבו "פריצות דיסקוס שמאליות בD3-4 ובD7-8 והמניגיומה בגוף D9 האם אפשר הסבר על התוצאות ומה אני אמור לעשות מפה ? תודה רבה מראש (הייתי אצל נוירולוג מומחה ששולל בעיה נוירולוגית)

ישנה פריצת דיסק ב ע"ש גבי . מציע לפנות לאורתופד , דרושה גם הערכה של ע"ש מתני.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי