נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

20/12/2015 | 13:21 | מאת: גלית

לפני חודש נקעתי את הקרסול, לדעתי בצורה חמורה. בצילום לא נצפה שבר. עד היום אני סובלת מכאבים, המוגבלת בתנועה למשל ועדיין מתקשה לעמוד על קצות האצבעות. אני רצה וחוששת מאוד שלא אוכל לרוץ יותר. מה תהליך ההחלמה, האם הכאבים שאני מתארת נורמאליים לשלב הזה?

ריפוי סופי של נקע נמשך כ 3 חדשים תוך שיפור הדרגתי בדרך כלל. אם הכאבים לא משתפרים נדרשת הערכה מחדש וחיפוש של נזקים נוספים. במקביל רצוי לקבל טיפול בפיזיותרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי