חבלה בצלעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

08/11/2015 | 07:20 | מאת: צבי

דוקטור שלום רב, בן 36, בריא בד"כ. לפני כשבוע, במהלך משחק כדורגל, מישהו נגח בטעות באיזור הצלעות (שמאל) ומיד הרגשתי כאב. אם בהתחלה, הכאבים היו יחסית סבירים, עכשיו נראה כי הם רק מחמירים. מדובר בעיקר במעבר ממצב שכיבה למצב עמידה, בקפיצות ובתזוזה בשכיבה מצד ימין לשמאל. אני לא מרגיש כאבים תוך כדי נשימה, או בישיבה רגילה. האם יש דרכים לזרז את הטיפול? האם זה נשמע לך כמו שבר/סדק? האם לבצע פעילות ספורטיבית כלשהי בזמן הקרוב? תודה, צבי

זה נשמע כמו שבר. מציע לפנות לרופא ולעשות זאת בזריזות. לאחר ההערכה הקלינית ניתן לתת המלצות לגבי ההמשך ולהעריך את עניין ההחלמה הצפויה

08/11/2015 | 11:53 | מאת: צבי

למה ללכת לבדיקה? זה ישנה אם ימצאו שיש שבר במקום?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי