פיענוח מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/09/2015 | 17:05 | מאת: עידן

שלום ד"ר אודה לך עם תעזור לי לפענח את תוצאות מיפוי העצמות ואיך לטפל. ממצאים : סקולזיוס טורבו לומבלי, הדגשה בחלק הדיסטלי עצם הטיביה ובחלק האחורי עצם הטלוס- שינויים אוסטיאוארטריטיים -מצב לאחר חבלה וניתוח בקרסול שמאל.

סקוליוזיס - עקמת. שינויים אוסטאוארטריטים - שינויים שחיקתיים נווניים הקשורים לגיל ותורשה. יכולים להופיע גם אחרי נזק חבלתי. הטיפול תלוי באופיו של הסבל (אם יש) ובהערכה קלינית הכוללת בדיקה גופנית ושאר תוצאות דימות. מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי