שלום סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

09/07/2015 | 14:58 | מאת: שלום

לפני חודשיים עשיתי סיטי בגלל חשש לאפנדציט ואבני כליות. האם הסיטי הזה מראה גם ממצאים של גב תחתון ? במידה והיו שם? יש לי בלט דיסק ל5ס1. לפני חודש הרמתי סבר כבד וגררתי אותו ויש לי לחץ נוראי בחגורת בטן תחתונה גב תחתון ורגל איששייאאס. האם יש צורך בסיטי חדש? והאם ניתן לגלות אם זה לא גידול למשל מהסיטי שעשיתי אותו צריך סיטי חדש? תודה

כאשר מבצעים CT לע"ש מתני נעשה עיבוד ממוחשב ה"פורס" את התמונה בחתכים של 1 מ"מ. ב CT בטן לעיתים הרזולוציה נמוכה יותר ואז אין הדגמה מלאה של הדיסקים. בכל מקרה - הטיפול בכאב גב שהחמיר לא חייב לכלול CT חדש .מציע לפנות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי