שאלה לגבי עזרה ראשונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

06/07/2015 | 12:11 | מאת: אליהו

לד"ר בשוראי שלום רב, מאוד אשמח אם תוכל לענות על שאלתי. לפני כמה ימים חשתי כאב עז לאורך הצד האחורי של שוק התחתון באחד מהרגליים שלי ומאז אני מתקשה בהליכה. מדובר בתופעה שחוויתי בכמה הזדמנויות קודמות ובסופו של דבר התופעה חלפה. עד כמה שאני הבנתי וקראתי באזור זה נמצא גיד האכילס וייתכן שבמקרה שלי מדובר במתיחת הגיד הזה. יש לי תור לייעוץ אורטופדי בשבוע הבא ועד אז אשמח אם תוכל לתת כמה הנחיות לגבי טיפול ביניים. האם עדיף לשים קרח על האזור או לחמם אותו? האם משחת וולטרן יוכל להקל על הדלקת והאם יש תרופות אחרות שיכולות לסייע כאן? בתודה מראש ובברכה, אליהו

לא אוכל להמליץ על טיפול ספיציפי למצב שלא ברור לי מה טיבו. מציע לבקר אצל רופא המשפחה ולקבל ממנו עצה לטיפול עד למפגש עם האורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי