מינון ארקוקסיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

24/06/2015 | 12:07 | מאת: ליאת

שלום, אתמול בערב קיבלתי מרשם במייל לחמישה כדורי ארקוקסיה (במייל כי דיברתי עם רופא בטלפון דרך מוקד כללית) בשל כאבי גב חזקים מאד, אקמול ואדויל לא עזרו (יש לי בלטי דיסק בגב תחתון שכל כמה חודשים מכאיבים מאד). הוא אמר לי לגשת למחרת לאורטופד אבל כמובן שלמחרת אין תור ולא רציתי להיכנס בלי תור כי הכדור עזר להפליא וכאבי הגב חלפו). אח"כ יצא לי לדבר עם אמי שאמרה לי שרופא המשפחה שלה אמר לה שארקוקסיה צריך לקחת במשך 10 ימים. שאלתי אליך - האם בכל זאת לגשת לאורטופד כדי שישלים לי 5 כדורים נוספים או שלהסתפק בחמישה שקיבלתי כי הכאבים חלפו. תודה רבה !

24/06/2015 | 12:46 | מאת: ליאת

כאבי גב שחלפו , בנוכחות אבחנה ידועה , לא מצריכים טיפול מיוחד. אגב- ארקוקסיה יכול לתת לך כל רופא , כולל רופא המשפחה, שזמינותו בדרך כלל טובה יותר.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי