טיפול בברך בגלי הלם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/05/2015 | 00:12 | מאת: שלי

שלום, יש לבתי בת ה-21 כאבים בברך(כנראה ממכה לפני כשנתיים) ולאחר כל הבדיקות הכוללות אולטרסאונד וMRI וזריקת קורטיזון,נמצא שיש מעט נוזל בברך. האורטופד אמר שהנוזל מעט מידי לשאיבה ולכן המליץ על טיפול פרטי בגלי הלם. שאלתי: מה טיב טיפול זה? האם פותר את הבעיה? האם כל אורטופד יכול לעשות טיפול מסוג זה ומהן הסכנות בטיפול כזה? שאלה נוספת: האם טיפול ביתי במכשיר B-CURE LASER יכול להועיל או להחליף את הטיפול בגלי הלם? תודה תודה

לא ברורה האבחנה של ביתך ולכן לא אוכל להמליץ על טיפול ספםיציפי. ישנם מצבים מוגדרים היטב שבהם טיפול בגלי הלם יכול לעזור. טיפול בליזר אינו חליפי .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי