אפשר לשחק כדורגל עם מיניסקוס קרוע?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/03/2015 | 01:48 | מאת: מאור

לפני שנה קרעתי את הרצועה והמיניסקוס בעת משחק כדורגל עברתי ניתוח לשיחזור הרצועה מה שמוזר שלא נגעו לי במיניסקוס בניתוח והשאירו אותו קרוע עכשיו אחרי 10 חודשים מהניתול שבהם עשיתי פיזיוטרפיה אינטנסיבית שלוש פעמים בשבוע אני מרגיש שיש לי בעיה כל פעם שאני מיישר את הרגל או מנסה לעשות תנועה של בעיטה בכדור אני מרגיש קליקים וחריקות בתוך הברך וההרגשה שלי שזה קשור למיניסקוס הקרוע לפי מה שבדקתי באינטרנט. מה דעתך דוקטור פישלו לי בניתוח בזה שלא טיפלו במיניסקוס אני כבר גמור נפשית ולא בא לי עוד ניתוח עכשיו מה דעתך ?

נחוצה לדעתי הערכה מחדש של מצבך. מציע שתפנה לאורתופד העוסק בארטתוסקופיות ורפואת ספורט. אופציה סבירה מאוד היא שתפנה למנתח שלך.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי