בדיקת סי.טי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

10/03/2015 | 14:27 | מאת: לימור

שלום רב ד"ר להלן הממצאים שיצאו לי בבדיקת סי. טי. צוואר אשמח לדעת מה זה אומר: מעבר קרניוצרויקלי תקין שמירת לורדוזיס C2-C3 FUSE VERTEBRA גובה של גופי החוליות שמור מפרים פצטלים ואומקוורטברלים שמורים בלט דיסק C3-C4.C4-C5.C5-C6 גורמים ללחץ על השק הטקלי. ללא ספינל סטנוזיס. בתודה מראש

יש איחוי של 2 חוליות ובנוסף בלטי דיסק מרובים. ממצאים אלה יכולים להיות קשורים לכאבי צוואר או הקרנת כאב ליד. מציע לפנות לאורתופד.

11/03/2015 | 10:34 | מאת: לימור

תודה רבה לך על תשובתך האם ממצא זה יכול להסביר כאבי צוואר עורף כתף ופנים? ביקרתי אצל אורטופד והנ"ל אמר לי אז מה מה שיש בבדיקה זה לא אמור לכאוב ואם אני רוצה שאפנה לרפואה משלימה לדיקור? האם תשובתו נכונה? איזה טיפול היית מציע תרופתי או אורטופדי או פזיוטרפיה?

מנהל פורום אורתופדיה - כללי