כאבי גב תחתון המקרינים לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

18/02/2015 | 15:27 | מאת: יעל

שלום אני בת 58 מזה שלושה שבועות סובלת מכאבי גב המקרינים לרגל שמאל ובמשך תקופה גררתי את הרגל לפני חודשיים לערך עשיתי בדיקה לצפיפות העצם -התוצאות מראות שקיימת בעיה של צפיפות עצם נמוכה -אוסטאופניה שאלתי האם יש קשר בין כאבי הגב לצפיפות העצם ?מה ניתן לעשות על מנת שמצב צפיפות לא יחריף ? תודה יעל

צפיפות העצם שלך נמוכה במקצת לפי המושג "אוסטאופניה" .הערכה מדוייקת יותר ניתן להשיג לפי ערך ה "T" המופיע בתשובת צפיפות העצם. צפיפות עצם נמוכה לבדה אינה כואבת. אני מציע לפנות לרופא בקשר ל 2 הבעיות 1. ירידה בצפיפות העצם 2. כאבי הגב התחתון.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי