כאבי בטן בצד ימין למטה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

04/01/2015 | 21:57 | מאת: ירון

שלום מזה כחודש יש לי כאבים בבטן התחתונה מצד ימין.עברתי 2 בדיקות אולטראסאונד של המפשעה,חלל הבטן התחתונה,כיס מרה,שלפוחית השתן,כליות,טחול וכל האזור שמסביב ו-2 הבדיקות נמצאו תקינות לגמרי. כירורג שבדק אותי באיכילוב אמר שהוא לא מוצא משהו מיוחד וכך גם אורטופד שבדק אותי בשבוע שעבר.רופא המשפחה נתן לי טיפול בכדורי ארקוקסיה במשך שבוע.בעקבות לקיחת הכדורים הכאב פחת אך כשסיימתי לקחת אותם הכאב שוב חזר. הכאבים קיימים כל הזמן - גם במנוחה (שכיבה/ישיבה). ניסיתי לנוח מפעילות גופנית כשבוע ואז לחזור אבל זה לא עזר. חשוב לי לציין שאני מתאמן כ-4 פעמים בשבוע למרתון (אימון TRX,אינטרוואלים,2 ריצות). במהלך הריצה אני לא מרגיש כאבים מיוחדים לעומת זמן המנוחה. מאמן ה-TRX שלי,שהוא אינו רופא, אמר לי היום לאחר שהראיתי לו את אזור הכאב שהוא די בטוח שזו דלקת בשרירי הבטן(שכחתי את שם השריר) אבל שוב,הכאב מרוכז בצד ימין למטה מעל המפשעה (במפשעה עצמה אין לי כאבים). כאשר אני מעסה את אזור הכאב אני ממש מרגיש כאב חד. השאלה שלי היא מה עליי לעשות?האם פיזיותרפיה?מנוחה?משחות? אני ממש לא רוצה לוותר על חלום המרתון (שיתקיים עוד 4 חודשים -בתחילת מאי) אך הבריאות שלי חשובה לי יותר. תודה רבה ירון

מציע לגשת שוב לאורתופד שלך או לאורתופד נוסף העוסק בספורטאים. ולהעריך מחדש את המצב . במקביל - מציע להתחיל ב טיפול ב PT .

מנהל פורום אורתופדיה - כללי