כאבים אחרי ניתוח אורטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

22/12/2014 | 14:33 | מאת: דניאל

חודש לאחר ניתוח קרע במיניסקוס חזרתי לעשות פעילות גופנית ועכשיו שאני משחק כדורגל ורץ בכללי יש לי כאבים חזקים מאחורי הברך ובצידה ניסיתי טיפול תרופתי כולל פיזיותרפיה ופשוט הכאבים טורדניים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני יוכל לבקש מהרופא האורתופד שלי זריקות סטארואידים להקלה בכאב על מנת שאוכל לעשות פעילות גופנית נורמלית ותקינה הוא שזריקות לא ישפיעו על מקרה כזה.

מציע לחזור לרופא שלך , לספר מה מפריע לך , לשמוע מה שיש לו להציע,ורק בסוף לבקש בקשות.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי